Innovación: Acción con Balears.t

L’ encontre se centra en la perspectiva que en innovació turística hem de posar els diagnòstics i indicadors en segon pla per deixar el protagonisme a lacció.

El proper dimecres 28 de novembre arribam a la quarta i darrera sessió del cicle de converses IBTalks, una activitat de divulgació tecnològica i científica fruit de la col·laboració entre la Direcció General de Recerca i Innovació del Govern de les Illes Balears i els clústers balears, i en aquest cas serà amb el Clúster d´Innovació Turística Balears.t. Formulari d’inscripció.

L’IBTalks se celebrarà a la sala de Premsa del ParcBit a les 12.30 h amb la participació d’experts, empreses i socis del clúster Balears.t i serà moderat per Miguel Payeras, director i gerent de Balears.t. L’esdeveniment està obert a tothom, emprenedor, associació i administració pública, per poder gaudir dun espai per compartir inciciatives concretes inspiradores i dinamitzar la nostra societat i el nostre territori.

Els ponents seran dos:

Cristina Gomez és cofundadora de Powerhouse Hub i impulsora de la iniciativa cultural Think Up Culture. Aquest esdeveniment ja compta amb edicions a Palma, Eivissa i Menorca i enguany, per primera vegada, també a Barcelona i a Izmir, Turquia. Es tracta d’una iniciativa pionera dins la impulsió i difusió de lEconomia Taronja en l’àmbit de les nostres illes. Cristina és una estreta col·laboradora de Balears.t.

L’ Economia Taronja inclou tots els actors digitals o no del sector cultural, com les editorials, els llibres, les revistes, els diaris, la literatura, les biblioteques, productes audiovisuals, el cinema, la televisió; així com arts visuals i escèniques, turisme cultural, ecoturisme, esports, moda, disseny, artesania, desenvolupament de programari, arquitectura i publicitat.

Jorge Martín Jiménez és enginyer en cap de qualitat de lAutoritat Portuària de Balears, que treballa per posicionar Balears com a referent a escala nacional dins de l’àmbit de les tecnologies nàutiques i marítimes i el seu finançament a través del fons de capital risc impulsat per l’organisme Ports de l’Estat. Jorge és enginyer de camins, canals i ports i vicepresident de Balears.t.

Aquesta sessió vol donar protagonisme a tots els participants amb un espai de debat, ja que Balears.t vol contribuir a la transformació i diversificació de la nostra economia turística amb projectes únics, inclusius, autèntics i inspiradors.

Formulari d’inscripció.

IBTalks'18 amb Balears.t

IBTalks’18 amb Balears.t

Acerca de Dr.TIC

Servei d'assessorament tecnològic per a empreses que volen obtenir una visió general del grau d'ús de les TIC al seu negoci i millorar la seva salut TIC.
Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Spam protection by WP Captcha-Free